Корисна інформація

22

Січень

ДСТУ 4964: 2008 Національний стандарт України. Соя. Технічні умови

Цей стандарт поширюється на насіння сої, призначене для використання на продовольчі, кормові та технічні потреби і для експорту.

06

Січень

Ефективність кормової сировини в свинарстві

Дуже високі ціни на кормову сировину змушують кожного свинаря замислитися про ефективне використання кормів. На кожному підприємстві є резерви для його поліпшення. Навіть незначне зменшення конверсії корму може істотно поліпшити фінансові показники.

05

Січень

Експрес-аналіз повножирної сої

Експрес аналіз повножирного соєвого екструдату за визначенням активності уреази.

29

Грудень

Експандер або екструдер для відгодівлі поросят

Фірма Амандус Каль, розробивши нову технологію експандування і вперше представивши її в 1989 році на виставці «В�?КТЕН» в Голландії, провела цілу серію випробувань, як на своїй власній експериментальній установці, так і на численних підприємствах з відгодівлі свиней. Багато проблем досліджувалися також спільно з відомими світовими лабораторіями та інститутами.

15

Грудень

Активність уреази в соєвому шроті. Новий погляд

Мета цієї статті полягає в поданні та обговоренні доказів на захист застосування переробниками олієнасіння та птахівниками нового діапазону активності уреази (зміна pH) - 0,000-0,050 од. pH.

08

Грудень

Висока концентрація енергії

Особливо ефективне використання екструдованої сої в найінтенсивнішій галузі - птахівництві. Екструдована соя добре засвоюється всіма видами птиці, в ній міститься жир, в якому 50% припадає на лінолеву кислоту, яка, в свою чергу, покращує обмінні процеси, зберігає вгодованість і масу тушок.

02

Грудень

Вміст інгібіторів трипсину в насінні і продуктах переробки зерна

Відомо, що за останні роки в Україні рівень споживання білка, особливо тваринного походження, істотно знизився, що не могло не позначитися на стані здоров'я населення. Поліпшити існуючий стан у досить стислі терміни може збагачення раціону білком зернобобових культур - сої, люпину, гороху, квасолі, кормових бобів, сочевиці, маша, нуту, насіння яких містять до 42% білка.